suomi24-logo
 • Anonyymi

  Tämä mies puhuu paljon ja asiaa! Hyvä kape!

  2
  13
 • Anonyymi

  Täysin oikeassa on tämä Kape- mestarikokki! Siksi juuri ihmiset sairastavat niin paljon nykyään, ja esimerkiksi tulehdukselliset suolistosairaudet ovat järkyttävästi lisääntyneet, kun ihmiset syövät teollisesti valmistettuja, varsin kyseenalaisilla ja luonnottomilla aineilla kyllästettyä ruokaa! Karrageenit, selluloosat, e- koodien e- koodit ym. ym... Pahoja aineita kertakaikkiaan.

  1
  2
 • Anonyymi

  Tottahan tuo turisee. Olin itse vegaani vuosia enkä milloinkaan halunnut mitään prosessoitua kuraa. Nyt olen alkanut syömään myös munia ja maitotuotteita ja välillä kalaa. Kauppoihin kun mennään sisään niin melkein jokaisessa toistuu sama kaava. Ensin on hevit, sitten leivät, lihatiski, maitotuotteet. Näistä terve ihminen elää.
  "Jos sen on ihminen tehnyt, älä syö sitä" tai "jos se maistuu hyvälle, sylje se pois" on hyvät ohjeet kaikille.

  0
  9
 • Anonyymi

  Rehellistä? Näyttäkääpä parhaaseen katseluaikaan kuinka tätä puhdasta ruokaa saadaan aikaan: Sperman keruumenetelmät, kalkkunoiden, lehmien ja kaikkien muidenkin keinosiemennykset, tiineytys- ja emakkohäkit, lehmien nälkiinnyttäminen ja utaretulehduset umpeutusvaiheessa, parsinavetat, synnytykset komplikaatioineen, vastasyntyneiden pahoinpitelyt (yhä puudutuksettomina Suomessa sallitut kastrointi, sikojen hampaiden katkaisut, vasikoiden nupoutus ja poikatipujen maserointi), vasikoiden vienti emoiltaan ja niiden vatsavaivoista - kuolemaankin johtaen - turpoilevat vatsat, lihakanatipujen koneellinen keräys jo 5 viikon ikäisinä, (myös luomu-)sikojen ja munakanojen hiilidioksiditukehdutus, kalkkunoiden jo 10 v. sitten eläinsuojelulain vastaisiksi todetut mutta yhä jatkuva pakkaaminen liian ahtaalle, siipikarjan ja karitsojen sähkötainnutukset, elävältä kiehuvaan veteen päätyvät broilerit, teurastamon kiivaan tahdin vaatima sähköpiiskaus, nautojen yritys väistää tainnutusta, pitkän tukehtumiskuoleman kärsivät kalat ja sitä rataa. Hoetaan vaan seuraavaa pandemiaa odotellessa, että Suomessa kaikki tuotantoeläimet voivat hyvin, eikä antibiootteja käytetä. Hyvää ruokahalua!

  1
  27
 • Anonyymi

  Yök mikä kokki.

  0
  0
 • Anonyymi

  Totta, niistä löytyy vaikka mitä. Hyvä Kape!

  0
  0
 • Anonyymi

  Kannattaa kuunnella kokin näkökulmaa ja ajatella että kannattaisiko itsekin miettiä mitä suuhunsa laittaa

  0
  1
 • Anonyymi

  Usein on vegaanivieraille laitettu kasviksia ja hedelmiä tarjolle, mutta ne näyttävät vain jäävän kulhoihin, kun halutaan vain kaikenmaailman lihan ja kalan jäljitelmiä syödä.

  0
  1
 • Anonyymi

  Kape puhuu asiaa. Olen samaa mielta.

  0
  2
 • Anonyymi

  Olen samaa mieltä Aihisen kanssa. Aiheutin samanlaista hämminkiä, kun pyysin maitoa kahviini, näiden E-koodi hivitys-korvikkeiden sijaan.

  Olen elänyt jo silloin, kun Suomi oli täynnä pieniä tiloja. Niistä ajoista on eläintenkäsittely muuttunut huonoon suuntaan, samalla kun tila-koot, EU:n vaatimuksesta, kasvoivat ja tehotuotantokausi alkoi.

  TEHO-tuotanto on se kirosana minulle. Nyt, kun vielä käyttävät halpatyövoimaa suomalaisten sijasta, ja korona leviää, asia on todella alkanut ärsyttämään.

  Nykyään välttelen Teho-tuotettua ruokaa, isoilta tiloilta/yrityksiltä tullutta. Voin syödä lihaa, munia, maitoa, kun tunnen luomukasvattajan ja tiedän, että hän ei kylve rahassa, mutta eläimet saavat kunnollisen kohtelun ja ruokani raaka-aineet ovat ravintorikkaita ja puhtaita. Vähemmän on enemmän, näitä ei ole varaa ylensyödä, mutta samalla arvostus ruokaa kohtaan on meillä kasvanut.

  2
  1