suomi24-logo
 • Anonyymi

  Hahmot olivat pitkästäaikaa muutakin kuin tekemällä tehtyjä tai sellaisia joilla kalastellaan vain lapsien ääniä. Tosin pilven koirahahmo on taas tehty vain pentujen äänien kalasteluun. Kuitenkin kyseessä on enemmän aikuisille suunnattu viihdeohjelma, niin on tympeetä että osa hahmoista tehdään kuin pikkukakkosen teletapeiksi viisivuotiaille pikku irmelioskareille.

  Mutta ja iso mutta on taas tuo jatkuva ja yliampuva persuhuumori. Kaikki viihdeohjelmat joissa yhtä poliittista puoluetta pidetään silmätikkuina ja niille nauretaan on tekemällä tehtyä huumoria, jolle oletetaan kaikkien nauravan.
  Ohjelman tuottaja voisi joskus vastata miksi esimerkiksi vihreistä tai vasemmistosta ei koskaan tehdä huumoria? Ei myöskään eräästä nimeltämainitsemattomasta uskonnosta. Miksi?
  Tämän takia en jatka ohjelman katsomista sillä on varmaa, että myös se loppuunkulutettu Trump sketsi tulee kohta taas. Koska demokraateille tuolla on naurettu? Ei koskaan. Jos viihdeohjelma tehdään piilopoliittisena satiirina ilman, että ohjelman nimi on poliittinen satiiri se on tyhjän nauramista ja politikointia.
  Ihme oli sentään, että yksi kausi on tiedossa missä ei ole hahmona jotain stereotypistä transhahmoa.
  Muuten siis mielenkiintoinen alku, mutta poliittinen tyhjän nauraminen ilmeisen ideologisille vastustajille vei pohjan koko ohjelmasta. Tämä siis laski arvosanan ala-arvoiseksi.

  0
  2
 • Anonyymi

  Katsoin. En tykännyt, ei naurattanut tippaakaan eikä yhtään kertaa.
  Olisi kiva jos ohjelmassa palattaisiin ns. perushuumoriin, eli tavalliselle matti maija meikäläis-ihmisille tapahtuviin "tahattomiin sattumuksiin".
  Jätettäisitte sikseen kaikki sateenkaari/sukupuolihuumori ja yksittäisten politiikkojen nälvimisen ja keskittyisitte ns. "selkokielellä" tuoreempaan sanailuun.
  Suomesta löytyy Jope Ruonansuun tyyppisiä tilannekoomikoita. Nyt sketsit toistavat itseään, ovat puhkikuluneita ja tosi kökköjä.

  0
  0
 • Anonyymi

  Paskimmat sketsihahmot ikinä, muuten perus putousta.

  Halla-aholle vittuiltiin, tasapuolisuuden nimissä odottaisin vittuilua myös Ohisalo & kump.

  0
  0
 • Anonyymi

  Kyllä on menny alle arvosteluasteikon putous sketsit , eikö noilla näyttelijöillä ole itsellään mitään itsekritiikkiä mihin ohjelmiin osallistuvat .

  0
  1
 • Anonyymi

  En ole tollastakaan sontaa kattellut ikinä, on se kumma kun ei televisiosta enää tahdo katsomisen arvoista ohjelmaakaan tulla. Pelkkää tositv reality formaatti sontaa, on jos jotakin laulamista ja kykyä, on jos jotakin parittamista, kokkia sille ja tälle, ja nyt nämä perkeleen kämpän mettästäjät, voi kiesus sentään. Mtv3 kanavan jo heivasin helvettiin television muistista, ja parit nelosen kanavista on jo lähtenyt vetämään..

  0
  0
 • Anonyymi

  Nyt sitten haukuttiin alfa tv ja taas muita uskontoja poislukien eräs nimeltämainitsematon sekä konservatiiveja. Tuo ohjelmahan alkaa olemaan kuin ylen politikointia.
  Mikä siinä on niin vaikeaa olla sekoittamatta "parempaa ja huonompaa" politiikkaa viihdeohjelmiin?

  0
  0
 • Anonyymi

  Joko sketsit on alapäähuumoria tai sitten haukutaan ja pilkataan jotain poliitikkoa, ei ole viihdettä. Viihde-ohjelmatkin on kääntynyt poliittisiksi ja kettuillaan vain poliitikoille ja politiikalle.

  0
  0
 • Anonyymi

  Puoleen väliin asti katsoin.
  En ymmärrä koko formaattia, ei ollut mitään hauskaa, ei ole mun ohjelma.

  Sama fiilis tulee nykyisestä Stand up:ista.
  Eikö ole mitään muuta kuin alapäähuumori, tai omaan itseen, syntyperään ja suomalaisuuteen kohdistuva ilkeily tai sitten kiroilun voimalla tehty viihde.
  Todella ärsyttävää ja väsyttävää katsottavaa.

  0
  1
 • Anonyymi

  Odotan innolla parodia Joe setä Bideenistä.

  0
  1