suomi24-logo
 • Anonyymi

  Onko se porovirus?

  0
  0
 • Anonyymi

  Katoin eka jakson, mutta harmittaa vietävästi, että naispoliisin rooliin valittiin Iina Kuustonen. Hän ei joko osaa näytellä tai ei pysty muuttamaan perusilmettään. Näyttää kun hymyilisi kokoajan. Anu Sinisalo olis ollu loistava valinta! En ole enempää katsonut eli en jääny koukkuun.

  Toinen näyttelijä, jolla sama ongelma kuin Iinalla on Tiia Elg.

  0
  0
 • Anonyymi

  Jäin koukkuun, jopa niin, että piti katsoa areenasta kaikki jaksot oitis. Vähän liikaa sivujuonia ym härpätystä, pientä oikomista sielläsuntäällä, mutta ihan laatuisaa katsottavaa. Odotan jatkoa.

  0
  0
 • Anonyymi

  Juoni vois vielä menetellä, mutta älyttömän huono näyttelijävalinta häiritsee niin pahoin, että tuskin muistan edes seuraavaa jaksoa katsoa.
  Kuitenkin tapahtumat sijoittuvat lappiin, niin miksi kukaan ei puhu kunnolla lapin murretta, vaan sellaista helsinkiläistä kirjakielen sekoitusta ja "mie" lienee ainoa sana mikä on murteesta opeteltu.
  Miksi Kari Väänänen ei saanut valita näyttelijöitä? Hän taitaa pohjoisen ja muunmuassa Taivaan tulissa näyttelijävalinnat olivat aivan täydellisiä. Murre joko tuli osalla luonnostaan ja osa opetteli sen rooliaan varten hyvin.

  0
  0