suomi24-logo
 • Anonyymi

  Älä loukkaannu ei kaikki ymmärrä homoja päivi räsänen on oikeassa mitä raamattu sanoo

  0
  0
 • Anonyymi

  Totuus aina koskee kiukuttele raamatulle

  0
  0
 • Anonyymi

  Miks tollasen mökän nostit räsäsestä poistu ohjelmasta niin ei tartte valittaa vali vali vali

  0
  0
 • Anonyymi

  Homot täällä ovat todella suvaitsemattomia. pitääkö joka paikassa olla homokiintiö? Ennen Homot pysy kaapissa, eikä ollut ongelmia .

  0
  4
 • Anonyymi

  Olen todella ihmeissäni siitä, miksi Päivi Räsänen otettiin tuohon ohjelmaan. Uskovaisia ahdasmielisimpiä ihmisiä ei olekaan. Räsäsen omassa piirissä lasten pitää mennä kakaroina naimisiin, että pääsisi pukille, kun mieli tekee. Sitten ne joutuvat vääntämään lapsia kuin kanit uskonnon varjossa.

  Äitini aikoinaan näytti minulle työkaverinsa tyttären uskovan perheen kuvaa, missä tämä tytär oli alle kolmekymppinen ja oli seitsemäntoistavuotiaasta lähtien pyöräyttänyt lapsen vuodessa. Siinä vaiheessa hänellä oli seitsemän lasta, eikä se äiti näyttänyt päivääkään alle nelikymppiseltä. Lasten isä taas omasta puolestaan olisi käynyt koko kakaralauman isosta veljestä. Räsäsenkin vanhin tytär vihittii 18 -vuotiaana. Olis vaan Räsänen lääkärin ominaisuudessaan kirjoittanut sille e-pilsuja ja sanonut, että katsotaan sitten 25vuotiaana, mitä oikeasti haluat tehdä.

  0
  2
 • Anonyymi

  Meidän uskovaiset naapurit olivat hirveitä. Lapsille luettiin vain jeesussatuja ja saivat leikkiävain tuttujen uskovaisten perheiden lasten kanssa. Aivan pimeetä porukkaa.

  0
  0