suomi24-logo
 • Anonyymi

  Ei taida kape ymmärtää että ruoka on vain polttoainetta, se on ihan sama miten se valmistetaan :)

  0
  0
 • Anonyymi

  Tekisi vaan työtään keittiössä, ei sitä tarvitse aina telkkarissa olla useassa ohjelmassa. Suomessa on paljoa parempia kokkeja kuin Aihinen ja nämä muut TV-pellet,, Björk, Välimäki, Sukula ,Alen, Tuominen ym...

  0
  14
 • Anonyymi

  Miksei millään tv-kanavalla ole sellaista ohjelmaa missä todellakin opetetaan ihan perusasioita ruuanlaitossa? Peruskeitto, kastike, uuniruoka? Ne pitää ensin opetella, sitten voi säveltää omasta päästä vaikka millaisia kulinaarisia nautintoja. Ohjelmassa saisi olla muitakin osioita, esim. siivous, pyykinpesu, vaatehuolto, raha-asioiden hoito jne.
  Monella nuorella omaan kotoa pois muuttavalla ja myös vanhemmallakin on perusasiat hukassa. Elellään huolettomana bilettämällä ja raha-asiat hoituvat pikavipeillä. Sitten ykskaks loppuelämä onkin velkojen maksamista.

  0
  7
 • Anonyymi

  Aihisen ohjeilla moni suomalaisperhe on päässyt ruoanteon makuun. Hän on upea kokki, jolla on rohkeutta sanoa sanottavansa. Siksi häntä kunnioitetaan.

  Aihinen on uransa aikana paiskinut lujasti töitä ja tuo työnteko ei todellakaan ole mennyt hukkaan. Mies osaa asiansa.

  0
  5
 • Anonyymi

  No voi helvata sentään, toi "muka kokki" on ihan perseestä, niinkuin nää TV-kokit yleensäkin, eikö ne kusipäät ymmärrä, että ei kaikki halua niitten paskapöperöitä, eli maku on syöjän suussa, eikä sen "Gourmeen" ährääjän vallassa, sori vaan, mut oon maailmalla syönyt aiwan saamarin paskaa shaissee, jonka teki yks "muka yli kokki", et näin, Kape voi työntäää sen makusormensa omaan persiiseensä ja shit miettiä, et oliko hjuvaa, ja lisäksi se, et turkkuses on kaik persiist, fitut on ku pesufatei .... ja ne vastaosat liia kapeit. ;))), no turkkusen vois sahata moottorisahal irti suomest ja antaa sen ajelehtii ruottin hualeks ;))
  Mitä hyvää turust on tullunna? . . . hmm. . . . no . . . en keksi mittää. . .

  0
  1
 • Anonyymi

  Humppahan kiroilee suoraan sanoen.

  0
  1
 • Anonyymi

  Tää lässyn lässyn kokki yrittää olla itseään suurempi samaa sarjaa Nina lahtisen kanssa .

  0
  2
 • Anonyymi

  Mikä vit*n Kape, mikä sun ristimänimes on, toi Kape tuntuu kuspaiselt egotermilt. ootko noi ittees täynnä, no se saattas kostautua, menestys ei oo ikuista. . . . nössö.

  0
  0
 • Anonyymi

  Montako minuuttii munii tulee keittää, et ne on hyvii? ja en kysy pehmeist tai kovist, vaan HYVIST?

  0
  0
 • Anonyymi

  Viiltäväsanainen TV-kokki Kape Aihinen ei kestä tätä, kannattaa vaihtaa alaa, torille kalamyyjäks, se sopis tolle JANTTERILLE, siäl filerois mummelille kaloi, "fanimummoi" riittäis.

  0
  0