suomi24-logo
 • Anonyymi

  "Tossa oli tarkoituksena mulle oppia, ettei vastaavaa enää tapahtuisi, eikä tapahtuisi mitään pahempaa. --Nyt vaan suunta eteenpäin yhtä kokemusta rikkaampana."

  Olisi kiinnostavaa tämän aikalailla turhan itsereflektoinnin sijaan kuulla Sofian ajatuksia tästä vyyhdistä ja sen vaikutuksista ylipäätään. Millaisia varoitusmerkkejä oli ilmassa vaikka rakkaus olikin silloin sokea, mitä nykyään tekisi toisin.

  0
  10
 • Anonyymi

  Missään ei ole puhuttu, miten paljon kurjuutta ja ikävää nämä huumekauppiaat ovat aiheuttaneet kaman käyttäjille ja heidän perheilleen. Niko on vaan "liikemies" ja Sohvi bilehile, joka vaan vähän "viihdekäyttää" kokaa ja on muulina huumekaupasta saadulle rahalle ja tietty myös käytti huumerahoja oman luksuselämänsä ylläpitoon. Entä huumeiden käyttäjät, kuolemat ja narkkareiden rikolliset teot, joilla kustantavat addiktiotaan?

  0
  14
 • Anonyymi

  Ei näköjään kerrasta oppinut.

  0
  1
 • Anonyymi

  Ällöttää tuollainen Sofia Blörf joka käyttää kaikki mahdolliset keinot ollakseen julkisuudessa. Linnatuomio tuollekin olisi ollut ihan oikein, hyvin kuitenkin tiesi missä oli mukana. Olidi voinut opettaa vähän nöyryyttä. En edes tiennyt ennen Katiska-juttua kuka mokoma Sofia Blörf edes on. Nyt tiedän että joku tyrkky turha narsistinen julkkis.

  0
  3
 • Anonyymi

  Kukaan ei pakota tunkemaan valkoista jauhetta nenään.

  0
  1
 • Anonyymi

  Likalla taitaa olla vielä paljon oppimisen saralla edessä.

  0
  0
 • Anonyymi

  Sofian olisi kannattanut poistua julkisuudesta jo pari vuotta sitten. Sen jälkeen maine ja elämänmeno ovat muuttuneet vaan entistä huonommaksi kaikkien sekoilujen takia. Nyt on viimeinen hetki jättäytyä pois elämään tavallista elämää ja päästä tasapainoon. Niin kauan kuin Sofia roikkuu esillä esim. somessa turhana julkkiksena, niin kauan hän myös roikkuu Seiskan kannessa milloin minkäkin toilailun takia (Stefun kanssa tai ilman).

  Uskokaa pois, näin tulee käymään. Se ei auta vaikka välillä tehdäänkin joku positiivinen juttu näön vuoksi.

  0
  1
 • Anonyymi

  Voiko olla urpompaa, kuin sotkea suomenkielisen lauseen sekaan englantia? Onko Sofia olevinaan jotenkin cool, kun ihan jopa osaa yksittäisiä englanninkielen sanoja? Miksi pitää aina jankata dinneristä? Miksei voi vaan puhua illallisesta? Miksi mennä poolille uima-altaan sijaan? Miksi hehkuttaa work, work, work? Kun voisi sanoa vaan töitä, töitä, töitä...

  0
  4
 • Anonyymi

  Piti vaihtaa sukunimikin aikoinaan Belorfiksi, kun Ruusila ei olluit tarpeeksi hieno.

  0
  9
 • Anonyymi

  Jos Sofia on tullut Suomeen, on varmaankin häipynyt äitinsä helmoihin Pohjanmaalle. Siellähän piileksi, kun Pasilasta vapautettiin ja myöhemmin shoppaili mamin kanssa Tuurin kaupassa. Joku tiesi kertoa, että olisi tullut yksin Espanjasta, pitäneekö paikkansa. Hiljaista on ollut. Luuleeko kenties, että ihmiset unohtaa, kun muutama viikko on kulunut.

  0
  4