suomi24-logo
 • Anonyymi

  Suurin osa on mielenkiintoisia. Ainoastaan Toni, Sedu ja Aleksi voivat olla ensimmäiset putoajat. Sara on niin hauska ilopilleri, Sanna rento ja mukava, Nina huippunainen. Hän saisi voittaa, on niin sitkeä ihminen ja rehellinen.

  0
  6
 • Anonyymi

  Jahaa ,en pysty katsomaan mitään missä on tuo Vehvilä ,noh ehkänyt kun voi nähdä Tonin tuon V tyylin sankarin , oho Sedu on tullut kiertueelta amerikoista laulamasta se pitää nähdä . Ukkolan Sannalta odotin enempi häpyä lähti moiseen ?ompa tuolla tuo vihreä pierumaisteri pilvipössyttäjä täti-Rosa lihonut melkoiseksi täytyy nähdä sekin , onko tuossa panokohtauksia tai parittelumuodostusta kun tuo toni olemus on upea minulle tulee aina Pekka Puupää mieleen ,mutta upeita tähtiä kaikki mutta tuo juontaja ...

  0
  9
 • Anonyymi

  Mikä yksinhuoltaja Nina on? Aikuiset pojat voisivat mennä töihin, ettei äidin tarvitse osallistua kaikkiin "tositv"-rimanalitusohjelmiin.

  0
  52
 • Anonyymi

  Voi yäks, tämä sarja ei todellakaan kiinnosta. Ja apuva, tuo Sanna Ukkola on kaikessa mukana. Ei nappaa, ei.

  0
  2
 • Anonyymi

  Rva Mikkosen pojilla on nyt tilaisuus itsenäistyä ja kokeilla kuinka pärjäävät ilman äidin jokapäiväistä apua.

  0
  22
 • Anonyymi

  Jos olisin varakas herra niin kosisin Niina Mikkosta . Toivoen myötntävää vastausta . Mutta kun kumpikaan toive ei toteudu .

  0
  8
 • Anonyymi

  Joo just. Kaikki ikäkurpat tuolla mukana. Katsoin ekalähetyksen myötähäpeän tiimingeissä, enkä nää jatkoa tälle häpeälle. Sen lisäksi et ovat rahattomia ovat myös tyhmimpiä niin sanottuja julkkiksia. Kyllä alss on mennyt ohjelmat joita tv näuttää.

  0
  2
 • Anonyymi

  No siinäpä enempi tai vähempi julkkuja taas seurattavana. Ei nyt niin kiinnostavia jotta 24/ 7 olisi hommattava. Normaali julkut ja sitten perus nepparinaama / tyttö ja jotain mistä ei edes mitään havaintoa oliko se hauskat kotivideot kuuluttaja. Siihen tuli esittämään niin loppu kiinnostus koko ohjemaan. Luulen että menestyy jotkut tuolla Youtube puolella mutta eihän joka formaatissa.
  Kaiketi tämä korona on laittanut taloudet heillä tiukalle kun on lähteneet mainittuun esitykseen mukaan.
  Tätähän se on sirkushuveja kansalle tavalla tai toisella.

  0
  2
 • Anonyymi

  Onkohan Sedu myös rahan takia,vai onko se otettu esiintymään sinne? Kokeillaan kestääkö asukkaiden psyyke.

  0
  1
 • Anonyymi

  Eiköhän nämä kaikki ole siellä vain sen rahan vuoksi.

  Valavuori, Nieminen ainakin.

  Onko tolla Niemisellä jokin kuppa naamassa ja tuo Valavuori onkin yksinkertainen.

  Ihan turhia nämä julkkis ohjelmat ja juontajana väkisin piti Hautalan tulla määkimään äitiyslomilta, ahneutta olisi antanut muille tuonkin pestin, parempia olisi ollut paljon muita, ei aina samoja naamoja ja isoja hevosenpäitäruutuun.

  0
  1