suomi24-logo
 • Anonyymi

  Onko Toni Jannika lapsi kastettu Jeesukselle taivastielle ???

  0
  6
 • Anonyymi

  En kyllä ihan tajua näitä tapahtumarajoituksia. Viisuissa ja vaikka nyt fudiksen EM-kisoissakin homma onnistuu.

  0
  1
 • Anonyymi

  Voi surkeus ja matut saa tehdä mitä haluaa Etelä-Suomessa ja vähät muualla. T. Puska-Timot ps. Yö-fanit

  0
  2
 • Anonyymi

  Tossa linkissä olevaa uutinen on aika surkeasti tehty. Täynnä kirjoitusvirheitä. Mutta itse asiasta sen verran että aika hanurista kyllä! Mut minkäs teet, kun corona.

  0
  0
 • Anonyymi

  Aivan törkeää että koronan varjolla kaikki isot tapahtumat peruttu. Tämä ei lopu koskaan jos ihmiset eivät käsitä mitä tässä takana on? Sairautta vähättelemättä tippaakaan.
  Tästä tulee pysyvä helvetti ja noi kuonokopat täytyy heittää hevonkuuseen naamalta.

  0
  2
 • Anonyymi

  Masuasukki on kyllä kiellettyjen sanojen listalla.

  0
  0
 • Anonyymi

  Eka oli martta entäs tämä?

  0
  1
 • Anonyymi

  Ei menny liput kaupaksi, niin turhaa huudella keskenään.

  0
  0
 • Anonyymi

  Hmm, ovat paritelleet, oletettavasti keskenään ja siitä syntyy uusi yksilö... mikä vitun ihmeellinen asia tuo on?

  0
  1
 • Anonyymi

  Virtaa on.


  Vaikene Yhdysvaltojen NATO lähetteliäs! Katso mitä sinulle seuraavaksi puhutaan.

  Euroopan Unionista on aika EROTA tai Suomi joutuu Euroopan Unionin liittovaltioksi, jolloin Suomi kuihtuu metsäväeksi ja Suomen kansa muuttaa asumaan takaisin savupirtteihin.
  Yhdysvaltojen Suositut kaupungin voivat hyvin, mutta muut alueet on kuihtuneet ja taantuneet sekä väestö pakenee syrjäseudulta. Elikkä Suomeksi Tampere kuihtuu Euroopan Unionin liittovaltiossa, Jyväskylä kuihtuu, Pori kuihtuu, Turku kuihtuu ja viimeiseksi Helsinki kuihtuu, Suomen kansaa siirtyy Euroopan Unionin liittovaltiossa ensin Viroon ja siitä lähemmäksi Euroopan Unionin liittovaltion keskustaa.
  Nyt on nähtävissä, kuinka Suomessa ihmiset rynnii Helsinkiin asumaan ja kun Euroopan Unionin liittovaltiossa Helsinki ei ole enää mitään, niin Suomen väestö muuttaa pois Helsingistä kohti Euroopan Unionin liittovaltion keskustaa. Ihmiset haluaa asua pääpaikalla, eli pääkaupungissa ja mikä on sitten Euroopan Unionin pääkaupunki, näillä tiedoilla Euroopan Unionin liittovaltion pääkaupunki olisi Berliini, kuten Hitler oli asian jo kauan sitten suunnitellut.

  Katso mihin Suomea johdetaan ja tulee maine haitta, jos Suomi vastustaa Euroopan Unionin liittovaltiota vai mitä sanoo Molo viisas pää nyt ja kun molo on viennyt Suomen NATOON, niin Suomella ei ole armeijaa millä vastustaa Suomen vientiä Euroopan Unionin liittovaltioon. Hyvä molo, kun viet Suomen NATOON ja Euroopan Unionin liittovaltioon!!!! On ihan pakko pyytää jo Venäjää irroittamaan Suomi tästä kaikesta hulluudesta, Venäjä irroitti Suomen Ruotsin vallan altakin onneksi. Molo järjestää Suomea Euroopan Unionin liittovaltioon viemällä Suomen armeijalta mahdollisuuden vastustaa Euroopan Unionin liittovaltiota, koska Suomi NATO jäsen maana, ei voi vastustaa Euroopan Unionin liittovaltiota, ei Yhdysvallat anna lupaa Suomen vastustaa Euroopan Unionin liittovaltiota, eli emme pääse eroon enää Euroopan Unionin liittovaltiosta, kun molo on viennyt Suomen NATOON, kiitos molo kus pää tästäkin vaan paljon, myit Suomen sitten Euroopan Unionin liittovaltion jäseneksi samalla, kun myit Suomen NATO jäseneksi, kyllä on kus** paljon päässä mololla.

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Sopimus_Euroopan_perustuslaista

  Kädet sidotaan Euroopan Unionin liittovaltioon monin tavoin historiassa jo:

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Euroopan_yhteisö

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Euroopan_unioni

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Euroopan_hiili-_ja_teräsyhteisö

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Robert_Schuman

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Benelux

  Euroopan Unionin alku johtaa Luxemburgiin
  josta jotenkin ajatus lähtenyt, jossa syntynyt Robert Schuman joka saa ajatuksen ja jonka ajatuksen ääneen sanominen johtaa Euroopan Unioniin ja lopulta Euroopan Unionin liittovaltioon. Ja kun molo hullu pää liittää Suomen NATOON, niin ei millään päästä enää itse eroon Euroopan Unionista, NATO EI PUOLUSTA SUOMEN ERO AIKEITA EUROOPAN UNIONISTA, KUN OLEMME EUROOPAN UNIONIN VANKINA PAKOTETTUNA SIIRTYMÄÄN EUROOPAN UNIONIN LIITTOVALTIOON VAI MITÄ MOLO HULLU PÄÄ NYT SANOO, että miten Suomi NATO maana pystyy enää eroamaan Euroopan Unionista josta onkin tulossa liittovaltio???

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Luxemburg

  0
  0