suomi24-logo
 • Anonyymi

  Voi vitsi, hurjasti tsemppiä Jannikan perheelle. Onhan se suuri vaara, että uupumus uusiutuu, kun vauva syntyy ja elämäntilanne muuttuu. Kokemusta on.

  0
  0
 • Anonyymi

  Tsemppiä Janika, yllätyin masennuksesta, mutta etpä ole ainoa taiteilija tyyppi jolle masennus pukkaa päälle. On ollut kovat ajatkin koronan kera. TSEMPPIÄ ... harza 😘

  0
  0
 • Anonyymi

  Jannika B vaikuttaa älykkäältä nuorelta naiselta..toisin kuin puolisonsa. Yrittää esittää fiksumpaa mitä on ja käyttää paljon sivistyssanoja väärin. Musiikkia osaa tehdä mutta tekotaiteellisuus ja teeskentely loistaa avaruuteen saakka. Ylpön kanssa samaa kastia. Noloja molemmat ja aiheuttavat usein myötähäpeää.

  0
  3
 • Anonyymi

  Kyllä näkee kommentoijista, että masennusta ja vitutusta on tosi paljon, johtuu varmaan omasta surkeasta elämästä.

  0
  0
 • Anonyymi

  Janica, tsemppiä Sinulle¡
  mennä porskuttele vaan eteen päin, Sinullahan on mies ja tytär.
  Mies ei häpeä Sinua ja uskaltautuu samaan kuvaankin .
  Kaikkea hyvää Teille kaikille!

  0
  0
 • Anonyymi

  Hei sivistymättömät palstan varikset- Toni on viiden ällän ylioppilas, ei mikään tyhmä jätkä, hyvä tyyppi. Ja vaimo ihanan herttainen, suloinen ja älykäs myös. Onhan Tonikin kertonut paniikkihäiriöstään joten kyyllä mä nostan hattua kun ihminen avaa tarvittavan verran itseään julkisuudelle, mutta kaikkea ei tarvitse tietää, että hyeenat haaskalla ei viilliinny hiiteen.

  Se tuo kateus teettää kaikenlaista. Koittakaa pärjätä sen kateuden kanssa ettette tukehdu siihen.

  1
  8
 • Anonyymi

  Siitä se lähtee,se perheiden valitus,se alkaa jo ennen kuin on edes synnyttänyt ja kestää koko loppuelämän.Kyllä se MARININ kommunistihallitus jakaa auliisti lapsiperheille rahaa,ei kannata olla huolissaan.Nykysuomessa kun lapsiperheellä on kriisi,kun ei ole sitä omaa aikaa,kun ei mietitä kun haaroja avataan että sen jälkeläisen kanssa pitää ehkä olla! Suomessa lapsiperheet porskuttaa,parhaiten toimeentuleva kansanryhmä,ÄLKÄÄ VALITTAKO

  0
  2
 • Anonyymi

  Sain vanhemmalla iällä ensimmäisen ja viimeisen lapseni ja ei ollut masennusta ei uupumusta. Jätin ja karsin turhat menot ja keskityin olennaiseen.

  0
  1
 • Anonyymi

  Todella hyvä puhuu masenus avoimesti. noin 20vuotta sitten tytäreni kärsi raskauden ajan ja jälkeinen masenus.Salasi minulta koko asian.En tiennyt mikä häntä vaivaa.Lapsi oli kuitenkin minulla paljon.Katselin tytäreni paisunutta naamaa ja lasitunutta katsetta? ymärtämättä mikä on? Sama toistui toisen lapsen kanssa.Nyt vain kaksi ja taas yövalvomiset...Kolmas kun tuli olin niin uupunut ruumilisesti ja henkisesti.Sanoin etten jaksa 3 hoitaa.Sukset meni isosit ristiin ja sillä tiellä on lapsineen.Jokaisen pitäisi avoimesti puhua läheisille aihe.Jotta ymärtää läheinen ja toimii oikein.Eikä se että peitelään ja salataan.Eikä kyetä asioista puhumaan oikeilla nimillä.Hienoa kyseinen henkilö toi esille asian.Enempi vain ihan julkinen sektori myös: Ei häpeä ja ei tabu äitiys ajan masenus ja sen jälkeinen.Työkaluksi jokaiseen Suomen neuvolaan ,nostaisivat kissan pöydälle asiasta.En noita julkiksia lähde arvostelemaan.He ovat ihmisiä ja julkis lööpit eivät ole se mikä heidän oikea elämä on.Menestystä molemmille äiti ja isä ja lapsonen.Kiitos toi vakavan asian esille.

  0
  1
 • Anonyymi

  Kaikilla nykyään masennus. Outoa

  0
  1