suomi24-logo
 • Anonyymi

  Lari on komea, raamikas ja miehekäs parta.
  Kyllä Niinan kannattaisi olla hyvillään.
  Minä ainakin ottaisin Larin heti, jos saisin ja varmasti moni muukin nainen.

  Olisi ihanaa olla naimisissa tuollaisen komistuksen kanssa. Ja luonnekin vaikutti ihanalta....

  0
  5
 • Anonyymi

  Ei vittu mitä paskaa idiootti papin siunaamana.

  1
  2
 • Anonyymi

  Ohjelma joka tekee pilkkaa avioliitosta monella tapaa on säälittävä. Oikealla avioliitolla jossa on aitoa rakkautta niin ei solmita tuntemattomien kanssa hetken mielijohteesta. Pappi vielä mukana, no pappi joka tommoisessa on mukana ei ole oikea pappi. Käytännössä Jumalan pilkkaa koko ohjelma sillä avioliitto on pyhä ja tarkoitettu ihan muuksi kuin tv viihdeohjelmaksi. Mutta nykyäänhän jopa kirkon piireissä jotkut luopiot hyväksyvät jopa homouden ja pahimmat jopa näitä homoja vihkivät. Raamattu on kuitenkin homouden suhteen yksimielinen ja homous on syntiä eikä se muuksi muutu vaikka miten väännettäisi.

  2
  5
 • Anonyymi

  Hyvä ohjelma ja heti hääyönä pääsee hommiin. Ei tämä avioliiosta pilkkaa tee koska moni parisuhde alkaa monesti seksisuhteena ja jos homma toimii niin siitä tulee vakavampi parisuhde ja jossain vaiheessa naimisiin. Ensitreffit alttarilla mennään päinvastaisessa järjestyksessä ja jos oikealla asenteella niin homma toimii.

  0
  2
 • Anonyymi

  Lahtelaiset nuoret teistä joku tietää netti kiusaajan kertokaa minulle tule juttelemaan ja kertomaan tai anna paperilla nimi kiitos paljon avusta.

  0
  1
 • Anonyymi

  Huono ohjelmakonsepti.

  1
  0
 • Anonyymi

  Kyllä tätä paria on kiva seurata, muutenkin tällä kaudella mielenkiintoiset parit, paitsi Tuula ja Miika. Toivottavasti hekin yllättävät vielä positiivisesti.

  0
  0
 • Anonyymi

  Minulta vaan loppui akku tuli kiire ja ennen kaikki oli paremmin. Oli vaan miehiä ja naisia ja he lisääntyivät. Siten syntyi suuret ikäluokat jotka nyt on vanhoja miehiä ja naisia. Sen taas huomaa siitä että ei ole väliä onko uima-asu päällä tai ei uimahallissa.

  0
  0
 • Anonyymi

  Ensitreffit alttarilla juhlittiin häitä

  SAIRAS OHJELMA, täysin hyvän vastainen !!
  Tehdä ohjemaa SAATANAN kanssa ja hylätä RAKKAUS.
  Nämä ihmiset jotka osallistuu,ovat sairaita/tyhmiä..

  1
  0
 • Anonyymi

  Yleistä ulkomailla että asiantuntijaryhmä, joka tosin koostuu sukulaisista, valitsee tulevan puolison. Ja jossain päin maailmaa aviopuolison valinta on ulkoistettu siksi että se ’rakkaudesta’ solmittu avioliitto kestää 5-6 v . Sen jälkeen erotaan, lapsia liikutellaan useamman kodin välillä ja raha-asioita korjaillaan vähintään vuosikymmen. Mikä sitten on oikein, en tiedä..

  0
  0