suomi24-logo
 • Anonyymi

  Ou nou toi Maisa Torpan jakso.... Oli kylllä niin feikki, ihmettelen, ettei Veitola torpannut enempää leidin puheita. Sit taas Gettomasan jakso oli tosi aito ja oli hyvää keskustelua.

  0
  5
 • Anonyymi

  Ojea
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/havyton-esinahkalamppu-syttyy-astetta-oudommalla-metodilla-tama-vainoaa-minua-painajaisissani/8194284#gs.b7mxwl
  Ojea
  https://www.msn.com/fi-fi/lifestyle/ihmissuhteet/sorrutko-ylitulkintaan-kyselyn-mukaan-moni-on-jopa-laittanut-välit-poikki-ystävään-koska-tekstarin-sävy-ei-miellyttänyt/ar-AAOA549?li=BBr5KbI
  Ojea
  Lauluesiintyjä solistit
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronaohjeistuslappuun-lipsahti-k18-tason-virhe-en-usko-etta-tuo-on-yskiva-emoji/8212636#gs.b7p2lt

  0
  0
 • Anonyymi

  Nuo mainitsemasi " julkikset " ovat kylläkin turhakkeita.
  Tosi julkikset ei moiseen hömppä pläjäytys ohjelmaan lähde.
  Tuollaisilla maisoilla, vaikkapa kasvaisi finni persreijän reunaan, olisi se tieto kohta jossain idiootti plätyskä lehdessä.

  0
  0
 • Anonyymi

  No tietysti martinalle yökylään. Mutta kun sen elämän tilanteet, kumppanit ja asunnot vaihtuu tiuhaan tahtiin, niin mahdoton ajatushan se on.

  0
  0
 • Anonyymi

  Yhden yökylässä-ohjelman katsoin, onneksi. Kyseessä oli Ratia ja Saagim. Saagim antoi paukkua...
  Muita en katso, Veitola ei ole suosikkijuontajani.

  0
  6
 • Anonyymi

  Kyllähän kaikki tykkää tirkistelystä, ja sitä tämä ohjelma tarjoaa!!!!

  0
  3
 • Anonyymi

  Veitolassa on jotain hyytävän pahaa tai huonoa. Käyköhän henkilöillä manaaja sen jälkeen. Varmasti Veitola tietää jostain väkivalta tai hyväksikäyttöasiasta, mutta suojelee tekijää.

  0
  0
 • Anonyymi

  Veitola ohjelma voisi periaatteessa olla toimiva niin kauan kunnes alkaa valistus hänen omalla viher vasemmistolaisella maailmankuvalla. Sitä soopaa ei pysty ottamaan vastaan edes telkkarin kautta. Jokainen menestynyt haluaa että heitä esitellään sankarina siksi keksivät tarinoita päästään jossa ovat suuria sankareita pohjalta nousseet tähtiin. Todellisuudessa heillä on käynyt tuuri ja se heidän pohjalla olo saisi todelliset pohjalla olleet hörähtämään nauruun.

  0
  2
 • Anonyymi

  Maria varmaan vierailee ensi jaksossa omassa kodissaan.

  Senverran täynnä itseään. Vieraat ovat muutenkin pääosin jotain maikkarin kanavilla esiintyviä pellejä, joilla tarve saada mitä tahansa julkisuutta. Ihan äärettömän hölmöille ihmisille suunnattua halpaa viihdettä. Tissien vilauttelukortti vielä näkemättä.

  0
  1
 • Anonyymi

  Veitola käyttää kaikkia nuorison sanoja vieläkin ja sillä ikää yli 40v, noloa. Koittaa näytellä toimittajaa mut mielessä vain joku shokkipaljastus ja palstatilaa. Hyvinkin epäaito tapaus. Selkeästi Suomen surkein toimittaja.

  0
  1