suomi24-logo
 • Anonyymi

  En ihmettele. E on ihan tolkuton tyhjännaurattelija ja voheltaja. ihan sama onko lesbo tai mikä tahansa. Ei vaan jaksa katsoa tuollaista kouhotusta muuten ihan mukavassa ohjelmassa.

  0
  17
 • Anonyymi

  Ei mennyt tanssit sunnuntaina tällä parilla hyvin, mutta olisin silti toivonut, että olisivat saaneet jatkaa. Hyvän mielen pariskuntaja ihan hyvä jakaa suvaitsevaisuuden sanomaa tv:ssä prime timessa.

  0
  22
 • Anonyymi

  Oli notkee kuin rautakanki ja rytmitaju = 0

  1
  3
 • Anonyymi

  Oikea päätös kun putosivat.Ei tuota voi lasten kanssa katsoa.Pellepari.

  1
  11
 • Anonyymi

  Suomen kansa valitsi oikein. Eivät olleet tarpeeksi hyviä, tanssikilpailusta on kyse.

  0
  2
 • Anonyymi

  Miksi pitää meikata kuin Pelle-Hermanni?

  Pitäisikö tästä sateenkaarikortista antaa jotain kompensaatiota?

  Onko kaikki asiat hoidettava nauramalla?

  1
  5
 • Anonyymi

  Onneksi ei tuota muijaa tarvitse enää katella.
  Toivottavasti löytää uuden tien urheilu-uran jälkeen.
  Ettei jää visailujen vakionaamaksi....

  0
  1
 • Anonyymi

  Minusta putoaminen on oikein vaikka Elina väitti ettei "Suomi ole vielä valmis heidänlaisten tuloon" Elinalla on monta rautaa tulessa ja ehkä viimeiset ajat rahastaa erilaisuudella kirjaa tanssia jne, jokainen täyspäinen ymmärtää jottei julkilespous ole enää ammatti tuosta voi nousta ammattiin esm . Sylvi joku nousi politiikkaan jokun lespo sai duunia tasa-arvo alalla ,mutta monet lespot käy ihan tavallissa töissä eikä pidä sexuaali juttuja minään uraputkena, minusta kun kammarimieltymykset läpsähtää pöytään valttikortin lailla ollaa jo heikoilla ...Kouluun töihin jne.kanttaa kokeilla Elina kokeili kirvermiestyötä taikka kuormurikuskin hommaa, ihan mitä vaan mikä tukee maskuliinisuuttasi , tanssi ei se ala ole ;) Tai muuta vaikka espanjaan naisesi kanssa siellä asia tuo vielä ehkä julkista huomiota ainakin tuolle Fugessa ei ole kuin muutama vanhempi lespopari.

  0
  0
 • Anonyymi

  Jokohan ensi vuonna on poikapari yrittämässä, se jää nähtäväksi?

  0
  1
 • Anonyymi

  Elinalla on kova kilpailuvietti ja kunnianhimo. Hän ei nyt ymmärtänyt ettei kehittynyt mihinkään päin, tässä kilpailussa. Mulle on ihan sama kenen kanssa hän tanssi. Väärin hän se olisi ollut antaa heidän jatkaa/voittaa Elinan osaamattomalla tanssitaidolla, vaan sen takia että on lesbo ja tanssii naisen kanssa. Tällä asialla ei pitäisi olla mitään tekemistä tämän tanssikisan ja tuomaroinnin kanssa, taito puuttui täysin. Itse en tanssi ollenkaan, mutta sujuvasti katselen kun muut tanssi, eikä tee mieli lattialle.

  0
  1