suomi24-logo
 • Anonyymi

  Halua kuitenkin olisi,kun ohjelmaankin on lähtenyt.

  0
  1
 • Anonyymi

  Ei löydä. Nuorena naisena on tottakai hyvin valikoiva. Saattaa hyvinkin käydä niin, että lyhyenpuoleinen suhde alkaa, mutta mies kyllästyy hoitamasta oman työnsä ohessa hevostilan raskaimmat työt.

  0
  1
 • Anonyymi

  En lähtis rengiks,työtä tekemään. Kyllä se rakkaus löytyy muualta.

  0
  0
 • Anonyymi

  Kyllähän toi nyt aika karulta kenestä tahansa kuulostaa, jos ihastus uskoo jo toisen valintaan. Sen voi ottaa kahdella tapaa, joko uskoo toisen itsetunnon olevan huono tai luulee ettei tätä oikeasti kiinnosta.

  Noin suora ja rehti nainen kaipaisi saman rinnalleen, eikä tuollaisia vässyköitä.

  0
  0
 • Anonyymi

  Kelpaiskohan Stiina sille 50v maajussille, ehtisi pyöräyttää vielä pari lasta.

  0
  0
 • Anonyymi

  Voi hyväpäivää tätä ohjelmaa!! Kuka tähän lähtee jos vähänkin miettii et aivan lapsellista touhua aikuisilta!

  0
  1
 • Anonyymi

  Ei löydä.
  Stiinalla ei ole riittävästi rohkeutta ihastua/rakastua. Pelkää liikaa saavansa näpeilleen. On jyrkkä ja arka, sanoisin melkein ahdistunut siitä mitä jos hän ihastuisikin johonkin. Jahkaa ja jaarittelee diibadaapaata, ei kuitenkaan katso ketään miesehdokasta edes suoraan silmiin. Kulkee samoissa harmaissa gollegeverkkareissa tallilla paskaa luomassa ja kohta ravintolassa syömässä ihmisten ilmoilla. Silloin kun ihminen ei jaksa pitää huolta itsestään, ei hän jaksa panostaa parisuhteeseenkaan.
  Viimeinen niitti on se, ettei Stiinan ja miesten välillä näy tippaakaan seksuaalista ihastusta. Ilman seksuaalista halua ja paloa toiseen parisuhde on kaverisuhde.

  Tämä seksuaalinen kipinä puuttuu täysin myös Patrikin ja hänen ehdokkaitten väliltä. Jotenkin tuntuu ettei Patrik oikeasti ole ohjelmassa edes parisuhdetta hakemassa, on vain tyhjänpäiväinen täyte kun ketään muuta "oikeaa" maajussia ei ole ohjelmaan saatu.

  Matti taas, on juokssut tansseissa viikottain vuosikymmeniä. Matin mielestä tansseissa käyvät vapaat naiset vaihtavat miestä kuin paitaa. Tansseista ei ole vuosikymmeneen löytynyt sopivaa kumppania. Silti hän käy yhä 3 krt viikossa tanssimassa, ilmeisesti siellä on kuitenkin tanssitettavia naisia, tai saa sieltä jotain muuta, esim. yhden yön suhteita tms.

  Matin pitäisi keskittyä itse valitsemiinsa tilalla olevaan kolmeen naiseen, mutta naisten mukaan, minkäänlaista kiinnostusta ei heitä kohtaan kuitenkaan osoita.
  Naisista jokainen olisi ollut Matista kiinnostunut, ilmiselvästi myös seksikumppanina. Ei tule Matillekaan ikinä parisuhdetta kenenkään kanssa, jos ei pysty omia tapojaan muuttamaan.

  0
  1
 • Anonyymi

  Tuo Stiina on outo. Esiintyy määrätietoisena mutta ulkoinen olemus ja pihan ja ympäristön rappio näyttää toista.
  Ja tuo miehen lapsijuttu, pojan kannattaisi perääntyä. Jos hän jää tuonne tilalle asumaan niin millainen noita-akka Stiina olisi lapselle kun lapsi tulee isäänsä tapaamaan.

  0
  0