suomi24-logo
 • Anonyymi

  Ei kiiinnosta paskan vertaa.

  0
  2
 • Anonyymi

  Kyllähän on niin itsevarma!!! Mutta nyt sai negatiivistä palauttetta mun mielestä ihan asijasta!! Joka tanssi samanlaista vähän niinkuin riehumsta!!! En vähättele hänen suruja .

  0
  8
 • Anonyymi

  Olin 11v. kun ainoa huoltajan Isä kuoli! 13vuotiaana jouduin ulkohuusissa tehdä sanomalehdestä kuukatisujat.Kun perinkunta ei isän rahoista niitä ostanut,ymm paska uhkailua kunnes oma kämpää 19v.Jouduin myös perintörahoillani ja työläni 15vuotiana työt maksaa nurkapaikasta jossain yösijan. Silti olen monen muun saman paskan kokenena onelinen aina ollut ja elämää täys.Meneisytä ei voi mutta,aina tulevaisuuden ja opetella kiitolisuuta! Eikä alka naisena juoman kun mies jätii ymm. pakaa jauhaten loppu elämä terapioissa mitkä ilmasia

  0
  1
 • Anonyymi

  Krista on ärsyttävä kimittäjä ja persoonaton tyhjännauraja.

  0
  6
 • Anonyymi

  Minusta hän on aika täynnä itseään ja antaa vähän leuhkan kuvan. Kun yhdessä jaksossa yksi pari oli pudotettu ja loppumusiikki soi ja muut parit hyvästelivät pudonneita, hän pomppi aerobic-asussaan sivulla erossa muusta ryhmästä musiikin tahtiin omaa "show" :taan aivan yleisön edessä. Joskus jotkut suomenruotsalaiset ovat "tärkeileviä". Kyllä muillakin kilpailijoilla saattaa olla rankkoja taustoja, mutta eivät silti tee niin isoa numeroa itsestään. Esim. Kiti Kokkosella oli rankkoja juttuja, mutta hän ei kerää niillä huomiota.

  0
  1
 • Anonyymi

  KRISTA ON NIIN IHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0
  1
 • Anonyymi

  Kamla tapaus, älämölö,älämölö. Hihihihihii.

  0
  0
 • Anonyymi

  Pikkujulkkiksella kun jossakin ohjelmassa/ kisassa ei onnistu, aletaan kaivelemaan lapsuudesta jotakin säälipisteitä tuovaa tarinaa!

  0
  1
 • Anonyymi

  kristalle vaan moit. kuule krista,,useimmilla meistä on kuollut isä ja äiti jopa veljet ja siskot sitä huolimatta porskutellaan täällä.isä jopa sodassa tykinruokana,jotta mm.snä saadaan porskutella täällä vapaassa maassa äiti suuren työ taakan alle.ovat mullissa jo.elämälle kiitos ,ja siitä myös heille että pelastivat SUOMEN ANTOIVAT HENKENSÄ ,ETTÄ SINÄ SAISIT OLLA VAPAASSA SUOMESSA,ilettää sun käkätys,tekoriemu,no sehän kuuluu tieysti formaattiin.NUOnykypäivän tv ohjelmat on niin täynnä tissivakoa ja persvakoa,sielutonta mölinää,että pakko laittaa tv kiinni,no onneks sekään ei ole keneltään pois.ruusuja vaan sulle tielle sinne jonnekkin.en vaihtais osia sun kanssa kuitenkaan ,on se tyhjää koko tv ohjelmat hävettää olla vanhempieni haudalla .tuntuu nin tekopyhaltä.

  0
  0
 • Anonyymi

  Haluaisin tietää kenen elämä on ollut pelkkää ruusuilla tanssimista?Ei ainakaan minun.Turha surkutella ja sääliä Kristaa.Kaikki toi on ihan normaalia ja kuuluu elämään.Sitäpaitsi monella on ollut paljon enemmän ikävää elämässä.

  0
  0