suomi24-logo
 • Anonyymi

  Hauska nähdä kuinka toi rakkaus roihuaa 5 vuoden kuluttua?

  0
  2
 • Anonyymi

  Onko karvoituksessa muutoksia siis yläpäässä, aina kun näistä tämmöisistä ilmoitus laitetaan, tulee mieleen kumpi on suhteessa se dominoiva osapuoli, olisko tämä karvaisempi?

  0
  2
 • Anonyymi

  Shirley on laskelmoiva. En luottaisi. Ehkä kohta jo äijä taas messissä. Tuon tyttösuhteen vuoksi saanut paljon näkyvyyttä ja duuneja. Sitä ennen oli jo vaipumassa unholaan.

  0
  4
 • Anonyymi

  Helv n ruma ämmä. Toisten haukkumisen osaa. Pää on kuin pallo.
  Vinot silmät ja erittäin kiero luonne.
  Menisi sinne kiinaan missä sen juuret on ja suomen missiksi valittu
  tuollainen ruma vinosilmä.

  0
  0
 • Anonyymi

  Sanni varmaan vilpittömästi tuossa suhteessa, mutta toinen S muuttui salamaniskusta lesboksi miessuhteiden jälkeen. Julkisuus taitaa olla ainoa rahanlähde, eikä koulutusta ole.

  0
  0
 • Anonyymi

  Nyt sitten Shirly ihmettelee kuinka maailma onkaan lähtökohtaisesti hetero? Eipä näillä bimboilla ole paljoakaan näköjään päivittäin mietittävää. Kuinkahan Shirly esimerkiksi itse tuli tähän maailmaan? No Shirly, äiskä ja iskä (heterosuhteessa) yhtyivät ja tuloksena olit Sinä Shirly. Nyt kun sinä noin niinku pintapuolisesti yhdyt siihen Sanniin, niin lopputuloksena ei ole mitään muuta kuin lyhyt muisto aivokuoressa. Jos maailma olisi täysin neutraali ja tytöt ja pojat olisivat neutrumeja, niin maanpäällinen taivastelumme päättyisi melko pian. Siksi Shirly, ihminen on pohjimmiltaan hetero ja vain sekopäät tai julkisuutta sairaaloisesti tavoittelevat haluavat, kuten sinä, näennäisesti ja todennäköisesti väliaikaisesti leikkiä lepakkoleikkiä.

  0
  0