suomi24-logo
 • Anonyymi

  Kyllä oli superyllätys miljonääriltä tämä, tsemii Satulle! Pidä pirteytesi!

  0
  0
 • Anonyymi

  Tämä Satu on ollut muissakin tv formaateissa, olisiko julkisuushakuinen mamma. Mies oli komea kuin mikä, ei varmaan pidä' paikkaansa , ettei ole kavereita , ihmettelen , että lähti tällaiseen mukaan. Pieneen possuun mahtuu noin 400 e kolikoista, tuossa salkussa oli varmaaan useampi tonni rahaa. Satu on pistänyt rahansa menemään , eikä ole ajatellut pahan päivän varalle jemmata. niinkuin tämä mies sanoi salkustaan, että se oli pahanpäivän varalle.

  0
  1
 • Anonyymi

  Saattaapi verottaja kiinnostua, jos tuossa salkussa todella on noin paljon, kun annettiin jutussa ymmärtää. Muistaakseni veroton lahjoituksen alaraja on euron alle 5000,- kolmen vuoden välein.
  Kannattaa olla tarkkana, ettei tarvitse selvitellä jälkikäteen sotkuja.
  Muuten olen sitä mieltä, että mitähän hämäräjuttuja tässäkin touhussa on. Toisella rahaa kuin roskaa, toinen pistänyt ns. haisemaan resuamalla pitkin maalimaa.
  En tunne sääliä, en myötätuntoa tässä sarjassa esiintyviä kohtaan, joista suurin osa on oman epäonnensa seppiä.
  Koska tässä maassa aletaan arvostaa ihmisiä, jotka vaikeuksistaan huolimatta hoitavas ns. omat asiansa kunnialla. Ei varmaan koskaan. Enkä tarkoita kunnialla hoitamisella tällaista sossupornoa.

  0
  1
 • Anonyymi

  Ihana Satu.Osaa elää täyttä elämää.Nähnyt maailmaa muidenkin edestä.Rohkea,iloinen ja pelkäämätön.Toivottavasti uudet seikkailut odottaa häntä.

  0
  1
 • Anonyymi

  Alussahan näytettiin että salkussa oli vain kolikkoja. Jos tosiaan 30000€ siellä olisi ollut kakseurosina, niin se olisi painanut 127,5 kiloa.

  0
  3
 • Anonyymi

  Oli tosi hyvä jakso. Henkan ottaisin kyllä ilman rahojakin. Oli tosi hurmaava mies. Ja hienoa kun Satu osasi ottaa kaiken irti, todella mainio emäntä.

  0
  1
 • Anonyymi

  No joo. Oli komee mies. Sais naisen kun naisen. Mut sit tää satu, oli kilpailemassa jahdissa ja voittivat sillon muutaman tonnin rahaa. Kuin tarttee mennä joka puolelle jos ei muka oo rahaa. Kämppäkin oli ihan kamala ja kylppäri sekaisin. Ja siinä salkussa ei voinut olla 30 000 €. Ehkä sai sit käteistä loput. Itse en menis tuollaiseen ohjelmaan kun en kehtais kenenkään rahoja ottaa saatikka ostaa niillä puhelin, pyörän ym

  0
  0
 • Anonyymi

  Satuhan oli Kirppiksen kingissä kilpailemassa Dallapen puistossa, jossa hävisi myymänsä tuoton. Milloin lienee kuvattu tuo rikkaat ja rahattomat, kun tuo ökyasuntokin on myyty viime syksynä 2.9 miljoonalla. Kyllä tuolla 30t rahasalkulla Sadun elämä helpottuu.

  0
  1
 • Anonyymi

  Todella hieno ele, arvostan! Maailman paras tunne on tehdä jotain hyvää kanssakulkijalle. Hyvää jatkoa molemmille.

  0
  0
 • Anonyymi

  Hieno ele kuitenkin lahjoittaa. Verottaja saataa kiinostua. Toivottavasti kaikki oli aitoa, eikä mainosmielessä tehtyä, kummankaan puolelta.

  0
  5