suomi24-logo
 • Anonyymi

  Lisää videopelejä ja pullaa. Popparit esiin, sota on kohta ovellasi.
  Toivottavasti emme liity liittoutumaan, koska silloin on todellista joutua Heikki-papan
  jalanjälkiin.

  0
  1
 • Anonyymi

  Miettikääpä tätä miksei papat ole avautuneet sota-ajasta: Oma pappani menetti sodassa suurhyökkäyksen aikana 5 veljeään. Ei siinä hymyssäsuin muistella menneitä.

  0
  0
 • Anonyymi

  Harvinaisen typeriä nyky julkimot , kehtaa vielä tulla julkisuuteen .

  0
  1
 • Anonyymi

  Venäjä pilasi kaikkien iso äitien ja isien elämän ja myös heidän lastensa elämän, jotka joutuivat odottamaan pelolla, selviääkö isä rintamalta kotiin.

  0
  1
 • Anonyymi

  Minua tämä jakso järkytti kovasti. Tuntuu, että edellinen sota tuli kovin lähelle. Ja uuden uhka ilmassa. Tietenkin tästä aiheesta olisi hienoa keskustella asiallisesti, mutta ei täällä näköjään kyetä. Katsokaa jakso. Kyse ei ole Antin homoudesta. Tosin sillä ei nykymaailmassa ole fiksuille ihmisille yhtään mitään merkitystä, onko joku hetero tai homo. Upea tämä Sukuni salat. Kiitos tekijöille.

  0
  1
 • Anonyymi

  Vai ei herra tuisku tiennyt..senjän tietää kaikki jos vanhemmat on ollut sodassa..sodassa ei ole mitään muuta kun kauheuksia..ei isäni puhunut myöskään..eokä hänen veljensä..joskus viittasivat johonkin asiaan..meille se itsestään selvä ettei niistä haluttu puhua..kuinka kauan täytyy lukea tuiskun suvusta..ei ole todellakaan ainoa

  0
  0
 • Anonyymi

  Onneksi ei pappa ehtinyt eläessään tietää Antin touhuista.

  0
  1
 • Anonyymi

  Kyllä on taas kaikki kreisit liikkeellä, en voi muuta todeta noita Anttiin liittyviä kirjoituksia lukiessani. AT on sympaattinen, fiksu kaveri, viis siitä onko homo vai ei. Normaalisti itselläni alkaa tulla homous niin korvista ulos, kun sitä joka puolelta toitotetaan, joka ohjelmassa pitää olla kiintiöhomot ym. Sukuni saloissa sen sijaan on ihan toisarvoista seksuaalinen suuntautuminen, ei mitään väliä mikä se on. Eli katsokaa itse ohjelmaa, kuunnelkaa Antin kivaa kertomusta, saatte näin paljon enemmän irti. Mutta tuskin tuohon kaikki kykenee, valitettavasti.

  0
  3
 • Anonyymi

  Minusta tämä oli hyvä jakso siitä, että lapsenlapset eivät välttämättä tiedä omien isovanhempiensa sotataipaleesta. En minäkään tiennyt, että isoäitini oli lotta, koska hän vaikeni siitä visusti. Vasta hänen kuoltuaan löysimme valokuvia, joissa hänellä oli lottapuku päällä.

  Isoisä kertoi sotataipaleestaan vain sen verran, että missä oli ollut ja että "se ei ollut ihmisen touhua - tapa tai tule tapetuksi".

  0
  1
 • Anonyymi

  Onko uutis aiheet loppu, kun pitää tällaista alkaa kirjoittamaan? Maailmassa olisi oikeasti tärkeitä asioita kirjoitettavaksi sen sijaan, että kirjoitetaan tällaisista asioista joilla ei ole mitään oikeaa merkitystä.

  0
  0