suomi24-logo
 • Anonyymi

  valitettavasti

  0
  0
 • Anonyymi

  Äitini kanssa katsoin :O.

  0
  3
 • Anonyymi

  Eroottinen elokuvaleima ei kyllä sovi Fifty Shadesiin lainkaan. Todella siveellistä kamaa. Moni teinileffa ja k12 leffakin on seksuaalisempi.

  Se muu "erotiikan" ulkopuolinen Fifhty Shadessa onkin sitten todella tylsää. Kannattaa mieluummin valita, joku kunnon elokuva.

  0
  1
 • Anonyymi

  Emmanuellen joskus90luvul.

  0
  0
 • Anonyymi

  Mahtavia leffoja, huolimatta Räsäsläisten mekastuksesta.

  0
  1
 • Anonyymi

  Tylsää softcorea, nukahdin kesken elokuvan. -.- zzzzzz.

  Ja elokuvassa sitä paitsi Anastacialla oli kuviollinen paita, vaikka kirjassa se oli yksivärinen, kirjassa hänellä oli jalassa keltaiset kumisaappaat elokuvassa ei. Olisin myös valinnut jonkun muun näyttelemään Anastaciaa, koska ei näyttänyt 19 vuotiaalta kuten kirjan henkilö. Ja Anastacian parhaalla kaverilla piti olla lyhyet punaiset hiukset ei pitkät vaaleat kuten elokuvassa oli. Muitakin virheitä kirjan ja elokuvan välillä oli, mutta tuossa noloimmat jotka olis voinut helposti korjata, kun ei olisi vaatinut kuvausryhmältä isoja urotekoja. Olisin myös miespääosan esittäjäksi valinnut jonkun toisen miespääosan esittäjäksi, kun ei näytä 27-vuotiaalta kuten Christian Grey on kirjan mukaan. -.-"

  En suosittele. zzzzz

  0
  0
 • Anonyymi

  En ole nähnyt tuota, mutta monia muita olen nähnyt, esim.
  Double in one hole.

  0
  0
 • Anonyymi

  Tykkäsin. Kannattaa katsoa jos romattiset elokuvat kiinnostaa.

  0
  1
 • Anonyymi

  Ärsyttää kun ihmiset luulevat että elokuvat ovat jotain sado-maso hard core pornoleffoja. Eivät ole.
  Rakkaus elokuva on oikeampi termi.

  0
  0
 • Anonyymi

  Vanhoissa kotimaisissa elokuvissa kameran linssi sojotti taivaalle kun siirryttiin erotiikkaan, seksi ja erotiikka kuuluu pariskunnan yhteisiin hetkiin, ei se ole mitään julkista katsottavaa, siksi "homman" näyttäminen ei kuulu leffoihin, katsojalle pitää jättää jotain mielikuvituksen varaan.

  Quentin Tarantino muuten, tuo arvostettu elokuvaohjaaja, hänhän vei leffojen väkivallan aivan uudelle levelille, hän näyttää leffoissa miten ihminen kärsii kun sitä tapetaan, se on sairasta, siitä nuoret saaneet vaikutteita kun rikolliset on oikein nauttineet kivun tuottamisesta, nuoret toistaa niitä samoja kohtauksia.

  Seksikohtaukset taas pureutuu nuorten naisten tajuntaan ja he haluavat juuri samanlaista seksiä kun siinä ihanassa leffassakin oli ja kaikki pitää tapahtua heti oikein, muuten haaveet kaatuu??? Leffoissa ei pitäisi näyttää mitään tuonkaltaista, vain vihjeitä seksistä ja väkivallasta, katsoja kyllä osaa kuvitella loput, jos ei osaa niin oppii aikanaan.

  0
  2