suomi24-logo
 • Anonyymi

  Kuulemma Cheekin poikaystävä

  1
  3
 • Anonyymi

  Surullista että on tuon ikäisenä pitänyt alkaa muokkaamaan itseään että näyttäisi upealta. Minusta kertoo jotenkin siitä että tuon ihmisen elämästä puuttuu se normaali tylsä elämä ja elämänkokemusta ei ole, seurustelee varmaan enimmäkseen pelinsä kanssa ja odottaa valmista. Aika avuttoman oloinen, toivottavasti löytää jonkun joka pitää huolta.
  Se kun on totuus että kun ikää tulee ja jos ei ole varakas tai eläkettä tulossa, niin kova loppuelämä.
  Näitä julkkisten, poliitikkojen, jääkiekkoilijoiden entisiä exiä on joka nettilehdet täynnä ruikuttamassa, kun se aika koittaa että pitäisi elättää itsensä jotenkin.

  0
  3
 • Anonyymi

  Korjaus; peilinsä kanssa 🙃

  0
  0
 • Anonyymi

  Huulet jo hyvin naiselliset ja kasvot kuin muovista.
  Menettänyt tunnon päänahastaan leikkauksien tähden, joita sanoo katuvansa. Mitä muuta on menettänyt kaikkien parannuksia tarvitsevien jälkeen. Lääkäreille rahaa tuottavaa elävää materiaalia jota sitten mielensä mukaan räätälöidä.
  Sergey kertoo huolehtineensa äidistään isänsä kouleman jälkeen.
  Missä äiti nykyisin on, sillä Sergey matkustaa joka kuukausi monen muun työn lisäksi? Silloin ei muille ole aikaa ja voimia.
  Tulot menevät leikkauksista riippuvaisuuteen.
  Kouluissa kiusataan aina jotain oppilasta niin kauan kuin kouluja on ollut. Ei se kaikkia vie samaan suuntaan myöhemmin.
  Rahan tienaaminen ei ole se, mikä itsekunnioitusta ja kypsyyttä tuo.
  Laulaja ja näyttelijä? En ole kuullut enkää nähnyt!

  0
  9
 • Anonyymi

  Ostonimi Hilman = elokuva

  0
  0
 • Anonyymi

  Tietyt henkilöt käyttävät irtolisäkkeitä. Oma huonoksi tuhottu hiusmateriaali peitetään synteettisillä hiuksilla. Jos kaikki on muokattu moneen kertaan voi vain kiinnostuksella odotella miltä samat ihmiset näyttävät ikääntyessään. Ulkonäkö on monille yksinkertainen asia, toisille pelkkää painajaista. Kirurgit ansaitsevat huippusummia tyhmien kustannuksella.

  0
  0
 • IIIXIII

  Juu itsensä silpominen on hieno asia ! Varsinkin jos sillä yritetään tukea omaa itsetuntoa !
  Petoksen kautta se ilo tulee !
  Mistä näitä oikein sikiää ? :/

  0
  1
 • Anonyymi

  Tuota menoa kun jatkaa leikkelyä, niin mahtaa näyttää aika friikiltä viiskymppisenä. Noh, omapa toki asiansa. Ihmettelen aina, että mistä nää nuoret saa rahat noihin leikkauksiin, kun itse työssäköyvänä aikuisena pitää silmälasitkin ostaa osamaksulla ja miettiä, milloin menee hammaslääköriin.

  0
  3
 • Anonyymi

  Marko ois valinnut hänet, mikäli Sergey ei olis lähtenyt, hän oli ainut johon Marko oli ihastunut kunnolla, sen näki kameroiden läpi selkeästi.

  0
  0
 • Anonyymi

  Sergey ( lue : ser gay) on Ratsupojan vanha hoito Stadin yöstä.. ohjelma oli höpöhöpöä
  -besserwisser-

  0
  1