suomi24-logo
 • Anonyymi

  erika on ihana nainen se että iso aisa danny sen otti ..nuolkaa haavojanne..

  0
  1
 • Anonyymi

  Ehkä eri kansanryhmille tarvitaan omat poliittiset broilerinsa sekä ns. tähdet. En ole koskaan eläessäni tanssinut tangoa tai käynyt aikuisena ollessani tanssilavoilla. Minulle on täysin yhdentekevää minkälaista väkeä niillä on. Sama on esiintyjien kanssa. Kunhan en vain joudu Erika-tädin taiteen kanssa tekemisiin, pysyn iloisena ja myönteisenä. Erika aiheuttaa minulle turhautumia, en jaksa enkä kestä häntä. Kärsin hänen esityksistään.

  0
  2
 • Anonyymi
 • Anonyymi

  akat on kateellisia Erikalle, ei siinä muuta, ja kateudessaan puhuvat mitä sattuu

  mutta me miehet ihailemme Erikaa, ei parempaa naista, ei häntä voittanutta, eläköön Erika, olkoon Erika meidän oikeana ilonamme

  0
  8
 • Anonyymi

  Varmaan lestat laittaa saatanalle kaikki Espoossa ja jehovat uhoo jahven kostoa ja muu uskonnot vihaa kristittyjä niin paineet on kovat vaikka itse tienaa omat rahat niin silti.ÄLÄ VAAN anna kenenkään varastaa mitään tai huijata tai uhkailla. Hävität kaikki woodoo esineet. Ristillä on rauha.

  0
  1
 • Anonyymi

  Täytyy myöntää, että haluaisin todella tietää yhden asian hänestä. Millainen olisi hänen rehellinen ajatustensa virta. Tähänastisten vinkkien perusteella näyte olisi jotain tällaista:

  "Oonks mä nyt hyvän näkönen? Vai pitäiskö sittenki tyrkyttää tissejä vähän enemmän näkyville. Noin, nyt on hyvin tyrkyllä. Mä oon niin vapautunut seksuaalisesti. Kaikki käy mulle. Mä olen täysin vapaa jämä opetan muille olemaan täysin vapaa myös. Pitääkin pyytää taas jotain lehteä haastatteleen mua. Mitähän kuvauksiin laittais päälle? Kauheeta jos kukaan ei huomais mua lainkaan. No nyt toi huomas! Ihanaa, nyt mä hymyilen sille. Mulla on niin kaunis hymy. Kattokaa nyt kaikki kuinka mä tässä kävelen ja hymyilen. Mut mihin mä olinkaan menossa?????? Hirveesti mietittävää koko ajan. Artistien pitää miettiä niin paljon. Mä oon artisti. Lehdessä luki niin. En muista missä. Olisko ollut Seiskassa. Seiska on hyvä lehti. Kauheeta jos mun pitäis äkkiä laulaa livenä ilman mitään ulkopuolista tukea, ei edes Ukko Nooa menis nuotillee. Mut paskat mä siitä niin kauan ku levy-yhtiö pitää mut tallissaan ja liksaa tulee edes vähä. Toisaalta kyl vähä ahdistaaki. AAAPUAAA nyt alkoki taas iha oikeesti ahdistaa. Henki loppuu, henki loppuu, mä en saa henkeä. Mites ne ohjeet olikaa???? Helevetti ku niitä ei koskaa muista sillo ku niitä eniten tarvis. ÄÄÄÄÄÄÄ ai nii joo. Pitää vaa ajatella, että kyl mä oon hyvä, kyl mä oon hyvä, kyl mä oon hyvä, kylmä oon hyvä........... No niin nyt se ahdistus hävisi. Kyl mä oon hyvä. Äitini sanoo niin. Kyl mä oon hyvä. Ottaisko vähän lisää täytettä tisseihin ja huuliin? Enkö mä äsken just kävellyt tästä? Mihin mä olinkaan menossa? Ai niin joo... Mut en mä kyllä muista. Mut kyl mä oon hyvä............."

  0
  0
 • Anonyymi

  Huomiota voi yrittää saada vaikka kertomalla lavajännityksestä. Tai psyykkisistä oikeistaan. Tai ihan mistä vaan. Käsittääkseni suolentoiminnot on vielä kertomatta. Onko räväkällä ja rehellisellä ihmisten vapauttajalla kuitenkin estoja? Seuraavaksi?

  0
  4
 • Anonyymi

  Mikä vain käy kunhan saadaan lööppi aikaiseksi.

  0
  0
 • Anonyymi

  Mautonta pukeutumista - suorastaan seksuanaalista häirintää. Huono tai mitätön kotikasvatus ja Danny vei tuhkatkin mennessään.

  0
  0
 • Anonyymi

  Erika on turha perseenheiluttaja ja pyllistelijä, lopettaisi jo!

  0
  0