suomi24-logo
 • Anonyymi

  Mikä on tämän aloituksen pointti, Marin ei ollut edes vapaalla ts. videoilta pääteltynä Suomella ei ollut vastuullisessa kunnossa olevaa pääministeriä !

  1
  78
 • Anonyymi

  Kuuntelin äsken MTV sovelluksesta Sannan bileissä kuvatun videon josta oli siivottu ylimääräiset äänet. Jauhojengi siinä sanotaan, ei jallujengi.Huonompi juttu Sannalle. Olen myös lukenut eräitten anonyymien 20-30v juttuja joissa kertovat että huumeita käytetään aivan yleisesti . Minua ei haittaa jos tajunnan laajentajia käytetään.Pääministerin työhön kuuluu olla 24/7 tavoitettavissa jos tapahtuu jotain vakavaa niinkuin näinä päivinä voi,siinä mielessä täytyisi olla hillitympi. Mutta toisaalta vaikken koskaan vasemmistoa äänestä,olen ylpeä Suomalainen kun meillä on nuori,kaunis ja kouluja käynyt pääministeri👍. Esim EU kokouksissa Sannaa kiva katsella vanhojen pääministeri ukkeleiden ja harmaapäisten naisten joukossa,kontrasti on valtava😀. Kyllä,olen boomer ikäinen äijä.

  0
  8
 • Anonyymi

  Sannalle on hankittava kireä jakkupuku jossa ei voi bailata vaan tehdä vain valtion bubjettiin leikkauksia.

  0
  8
 • Anonyymi

  Olen nyt useamman tunnin ajan vetänyt puolikarkeita vehnäjauhoja henkosiin, mutta ei tunnu mitään vaikutusta olevan. Olisiko jollain antaa ohjeita miten näillä jauhoilla saa bailu-vaihteen päälle? Siirrynkö ruisjauhoihin?

  1
  17
 • Anonyymi

  Pääministerin täytyy olla aina niin selvä että pystyy hoitamaan tehtäviään yllättävän tilanteen tullessa päälle. Hän on velvollinen niinsanotusti valvomaan kansakunnan tilanne 24/7. Kännissä siihen ei pysty.

  0
  65
 • Anonyymi

  Antaa kuvan nykyajan työmoraalista ja sekoilusta, ja matalasta viisauden tasosta. Nykyisin nelikymppisetkin ovat omituisia, lapsellisia narsisteja ja kiusaajia. Lapsilleen karmeita vanhempia joiden opeilla niistä tulee vielä kahjompia. Marinia ei edes hävetä, eikä aio muuttaa käytöstään. Kuin uhmakas vanhempien luona asuva teinityttö. Jos Marin olisi vaikkapa kassatyössä, ei haittaisi niin, mutta pääministerinä vastaa maastamme ja kansastamme. Koska ei ollut lomalla ja sijaistettu, niin vakava virkavirhe. Hänen pitäisi nyt ymmärtää erota.

  0
  0
 • Anonyymi

  Täällä oli jossain ketju Uskossa Sanna Mariniin turvaten. Eli Suomessa on porukkaa joka on nostanut Marinin erehtymättömäksi jumalakseen.

  0
  3
 • Anonyymi

  Sairas kansa.

  0
  5
 • Anonyymi

  Toivottavasti poliisi tutkii asiaa.

  0
  5
 • Anonyymi

  Asiaa! Humalainen ihmisen on vastenmielistä katsottavaa. Ravintolassa aamuun asti riekkuva keski-ikäinen, pienen lapsen äiti, erityisesti. Pitääkö olla jo huolissaan pääministerin alkoholin käytöstä? Tuntuu maistuvan ja usein. Jos uudessa ystäväpiirissä käytetään myös huumeita ja käyttöä tuuletetaan oikein videoin, niin huoli vaan kasvaa.

  0
  6