suomi24-logo
 • Anonyymi

  Kyllä on nykynuorilla raskasta ja vaikeaa.Mitä sitten kun tulee ihan oikeita ongelmia? Kaikki on koulukiusattuja,mielenterveyshäiriösiä tai pelkäävät että joku arvostelee.Varmaan kuolema tulee monelle nuorelle,kun ei jakseta tätä elämää.Näistäkö tulevia eläkkeenmaksajia,tuskin.!!!

  0
  35
 • Anonyymi

  Olin poika nimeltä Päivi, enkä tiennyt oonko

  0
  0
 • Anonyymi

  On ne ongelmat monet....

  0
  2
 • Anonyymi

  Sitä vain ihmettelen, että jos nuori nainen pukeutuisi ja meikkaisi kuten nuo trans-naiset, niin feministit jo älähtäis ja haukkuis bimboksi, pissikseksi ja miesten seksileluiksi.
  Sitten on näitä julkkis-transnaisia ja "somesensaatioita" jotka leikkelevät itsensä muovinukeiksi ja pukeutuvat tyrkysti kuin prostituoidut ja he sitten ovat "upeita" ja "rohkeita esikuvia nuorille"

  0
  11
 • Anonyymi

  Mene nyt jo helvettiin täältä trollailemasta

  0
  0
 • Anonyymi

  KC -5.5 pinnaa on hyvä tärppi 👍

  0
  0
 • Anonyymi

  eikö transnaisissa ole lainkaan sellaisia ruumiinrakenteeltaan ihan taviksia, eikä tuollaisia pitkäkoipia, jotka tietävät käyvänsä naisina huippumalleista, lähes

  kun eikö sen pitäsi olla sisimmästä kyse kuitenkin

  0
  18
 • Anonyymi

  Mitä jos tulee oikeita ongelmia? Öö, se että olen trans(mies) tarkoittaa elämässäni mm.sitä, etten voi saada lapsia rakkaani kanssa enkä harrastaa seksiä. Nämäkö eivät ole oikeita ongelmia? Ja jos joku nyt sanoo, että kannattiko käydä prosessi läpi (kävin sen 20 v sitten) niin miten asiaa olisi auttanut, jos en olisi käynyt? Olisin elänyt lesbona, koska kiinnostun ja rakastan vain naisia, emme tietenkään olisi saaneet lapsia. Ja lesboseksi ei kiihota itseäni, koska olen sisimmässäni mies enkä osaa harrastaa seksiä ilman penistä. Joten ilman lapsia ja seksiä olisin jäänyt siinäkin tapauksessa, nyt sentään saan elää omaa elämääni ilman, että kutsutaan jatkuvasti naiseksi ja saan olla osa miesporukkaa ilman, että joku ihastuu (paitsi homot, mutta heille voin sanoa heitä loukkaamatta, että sori, vika ei ole sussa vaan mussa, olen hetero)

  Mitä tulee tuohon eikö tavallisia transnaisia ole, tottakai on, he vaan eivät hakeudu julkisuuteen. Myöskin suurin osa meistä transtaustaisista miehistä on ihan tavallisia miehiä toisin kuin julkisuudessa olevat kaikestaloukkaantujat.

  0
  22
 • Anonyymi

  Ihmisiä on vain miehiä ja naisia.
  Joitakin vaivaa vaan luulotauti ja käsittääkseni niillä on jonkinmoisia mielenterveys ongelmia. kun ne omassa harhaisessa päässään rupeavat uskottelemaan itselleen, että voisivat olla muuta sukupuolta.

  0
  3
 • Anonyymi

  onhan luonto ihmeellinen ihmisiä syntyy maanpäälle kuin kärpäsi...kun olet poikkeava
  ja tunnet sen ,,TIEDÄT SEN .tottakai elät elämäsi täällä kuin muutkin ,,,ne oikeet
  syntymä on venäläistä rulettia ,,,miksi synnyt,,vammaiseksi,,thourtein ,,sokeeksi,, homoksi..lespoksi..muuksi sairaaksi kummajaiseksi....MUTTA VANHEMPASI VOIVAT AUTTAA siinä nuoruus aikana ...että et jää yksin......mutta kun jäät ,,,sillä on seuraamuksia...

  0
  1