suomi24-logo
 • Anonyymi

  Eiköhän se ole selvä että miten tuossa käy. Kun tuossa vaiheessa alkaa jo inisemään toisen ärsyttävistä tavoista on "suhde" aika pitkälle jo taputeltu ja Mattikin sen jo tietää kun kuittaa takaisiin.

  Tuossa vaiheessa pitäisi olla ihastunut niin ettei mitään huonoja asioita toisessa näe, mutta tuo "menevä" ja "vetovastuun" ottava muija saa vedellä rekeään yksin tulevaisuudessakin.

  0
  0
 • Anonyymi

  Ihmettelen kovasti näitä Nyky naisia. Vaatimassa ja nipottamassa joka asiasta. Eikös pieni joustavuus olisi paikallaan ja peiliin katsomisen paikka. Jos haluaa toisen muuttavat tapojaan niin pitäisi myös itsekkin tehdä asialle jotain. T:nainen 53v.

  0
  1
 • Anonyymi

  Tämä Veerahan itse on "kovia" kokenut työläisperheen lapsi jolla odotukset on aivan liian korkealla! Hänelle sopii parhaiten metalli - tai putkimies joka rakastaa rajusti ja ajoittain näyttää naiselleen kaapin paikan! Matti on aivan liian sivistynyt, fiksu ja analyyttinen tuollaiselle urpålle...

  0
  1
 • Anonyymi

  Vera luulee olevansa parempi kuin oikeasti on. Jotenkin vaikuttaa mieleltään sairaalta tai ainakin sairastuttaa läheisensä tuolla kiusaamisella ja arvostelulla. Nyt poika äkkiä jalat alle! Tämänlaisille naisille ei kunnon miehet kelpaa kun on liian helppoa, mutta sitten kun löytyy rouheempi äijä niin nyrkki heilahtaa kun ei suu pysy kiinni. Ei sekään hyvä oo.

  0
  2
 • Anonyymi

  Onkohan tuo edes niin kova naimaan kun kehuu. Jos se sängyssäkin sanoa töksäyttelee ja mullistelee niin kuin kameran edessä niin eihän sitä kukaan viitsi kunnolla naidakkaan ,pallit vaan tyhjentää...

  0
  2
 • Anonyymi

  Onkohan se oikeesti tuollainen vai näytteleekö ? tuohan on tv ohjelma !
  Hulluksihan mies kuin Mies tulisi tuollaisen akan kanssa joka kokoajan miettii mitä saisi vittuilla ja väliajat luimuilee vittumaisen näköisenä ...hermot menis heti ! mutta voihan se olla teatteriakin... ja kuulua käsikirjoitukseen. kun se yksi nainen 39 v. en muista nimeä ion taas yli rauhallinen rauhallisempi minkä kuvan siitä saa,niin että onko sekin teatteria ? jos niille on ennettu roolit katsottu ensin niiden luonteet ja käsketty korostaa niitä että saataisiin enemmän katsojia ja vittuuntumaan katsojatkin niin että tulee lisää katsojia kun siitä tulee puhetta....uskon näin...
  Jos jollakin oikeesti niin vittumainen asenne niin tuskin se menis sitä televisioon mainostamaan...

  0
  0
 • Anonyymi

  En ihmettele että Veera on sinkku ja sinkuksi jääkin. Törkeää käytöstä oikea narsisti, peiliin katsomisen paikka. Matti liian kiltti ja fiksu mies tolle rääväsuulle. Kyllä se kohta sen huomaa.

  0
  1
 • Anonyymi

  Rocco Siffredit tiskipöytää vasten. Sit tuliset KorvGöranssit tupla-aurajuustolla, 10 tiukkaa shottia, 10 tuoppia vahvaa lageria ja joku hyvä raina pyöriin ettei tuu turhaa höpinää.

  0
  0