suomi24-logo
 • Anonyymi

  VIHDOINKIN TAKAISIN. Toivottavasti nyt ohjelma menestyisi niin tästä tulisi jokavuotinen formaatti. Suomi nousuun uusilla ideoilla ja menestyvillä yrityksillä. Suomeen lisää miljonäärejä kiitos.

  0
  1
 • Anonyymi

  jauhoo

  0
  0
 • Anonyymi

  Alkoholin käytön lopettaminen on nyt muotia. Mitä veikkaatte, kuka ilmottautuu seuraavaksi ? Eli kuka tarvitsee huomiota kun ura on hiipumassa !

  0
  0
 • Anonyymi

  Sarasvuolle voimia olla erossa alkoholista. Se ei ole helppoa yhteiskunnassa, jossa käytetään vuodessa 10 litraa absoluuttista jokaista 15 vuotta täyttänyttä kohti.

  Myös itse olen kuivilla. Peukkuja sinulle. 👍👍

  0
  0
 • Anonyymi

  Taas etsitään helppoa rahaa toisten tekemällä työllä! Juurikin vasta ideavaiheessa oleva bisnes on tukemisen ja neuvonnan tarpeessa! Ei jaloilleen päässeet tarvitse välistävetäjiä?

  0
  0
 • Anonyymi

  Eto nassikka! Tämä jää katsomatta 100 varmasti samoin kun Suomen töpgear...Järkyttävää skeidaa molemmat! Ehkä diili lyö vielä nämäkin ohjelmat.Mikä sen pellen nimi oli joka "juontaaa"tätä skeida ohjelmaa?siis tiilii.

  0
  0
 • Anonyymi

  Odotan todella innolla jälleen uutta ja toivottavasti laadukkaampaa kautta, sillä Leijonan luola on suomessa jäänyt vähäiseen panostukseen aikoinaan! Toivottavasti Leijonat ottavat tämän vähän tosissaan, eikä ala nauramaan aloittelijoille, vaan auttavat heitä!

  Suomalaiset ovat yrittävää kansaa, mutta monet vasta alkutaipaleella olevat yrittäjät tarvitsevat juurikin apua uralleen, jota he varmasti saavat Leijonan luolasta!

  Sijoittajakuusikko on aivan loistava - muutamia aivan tuoreita naamoja TVssä, ja varmaan ainoa Nelosen syksyn ohjelma jossa osallistujina nähdään TAVIKSIA (Duudsoneiden shown jälkeen)! Ei joka ohjelmassa ole eikä tarvitsekaan olla julkkiksia tänäkään syksynä!

  Varmasti yksi Nelosen onnistuneimpia ohjelmia tänä vuonna, oikeasti laatukamaa ja kovaa Bisnestä sekä viihdettä tulossa!

  0
  1
 • Anonyymi

  Leijonan luola Suomi oli täysin feikkiä sijoittajien osalta.
  Yritykset ja yrittäjien esiintyminen vielä meni mutta kun nämä " rikkaat muka " avasivat salaisen arkkunsa ja yrittivät esiintyä niin kuin jenkki ohjelmassa niin kaikki meni perseelleen.
  TYHMÄÄKIN TYHMEMPÄÄ VIIHDETTÄ ja sitähän se vain oli. Liian köyhiä joukossa viemään tätä formaattia.

  0
  0