suomi24-logo
 • Anonyymi

  Siinäs näette ! Suomessa pärjää kuka tahansa kun vain on ahkera...

  0
  1
 • Anonyymi

  Nyt saa maksaa velkojaan oli surkuhupaisaa lukea kun kaveri myy 19 miljoonalla, josta velkaa yli 14miljoonaa ja hän osteli lomamökkejä ja rakennuttaa miljoonien luxus- huviloita.

  Taitaa jäädä pelkkää velkaa ja ei muuta kuin tv-ohjelmien pariin, jotta saa perheelle ruokarahoja.

  Verottaja vie yli 3 miljoonaa eli Sampolle taitaa jäädä vain velkaa ja verottaja vie varmaan puolet tuosta Farmi-potista.

  Tämä parihan kiertää eri ohjelmissa vain rahastuksen vuoksi ja jotta saa kultahampaat suuhunsa. Ihan turhia Lappilasia ja joutavat vaikka hornan kattilaan.

  0
  3
 • Anonyymi

  Hah,hah.kyllä kateellisia vituttaa taas .olisiko sen Marokon pitänyt voittaa .huono häviäjä.tosiaan.jäi kiinni valehtelusta ym.tekoitkua ja itsensä parempana pitämistä.muut muutti mielensä viime hetkellä ja ihan oikein.lopussa oli kaksi suoraselkäisintä.onnea Sampo,myös Jannelle.

  0
  0
 • Anonyymi

  huume hemmo maksettu voitto k-kaupat huumekauppoja .

  0
  0
 • Anonyymi

  Juu,poroisännät on kovia nistejä kyllä kauppa käy.kuka sitä selvinpäin viitsii pakkasessa hyppiä ja vahtia poroja.minäkin haen Utsjoella hyvää metaa,Sampon junailemaa varmaan,kyllä kolisee.juoksen poronkin kiinni jos rupeaa panettaan.etelän juntit on kateellisia.

  0
  0
 • Anonyymi

  voitto meni ihan vitun väärälle ihmiselle, miljonääri ei 30k tarvi

  0
  0
 • Anonyymi

  Nimikin sen jo ketoo.,
  Sampohan oli tulen ja raudan luoja suomalaisessa mytologiassa,
  -Minulta kylläkin mytologian kurssit jäi,
  kun se juoppo muori tuli selvittämmn tytöstään,
  joka on tohtori ja on Helssingissä.

  0
  0
 • Anonyymi

  Tietenkin tarvii.paras voittakoon,oli rahaa tai .mikä kilpailu se sitten on?noin kuin sä kateellinen kelata,eikö nyt esim.rovanperä saa voittaa,kun sillä on rahaa.vittu että on tyhmiä ihmisiä .olisiko sen perseaukisen ja kieron laulajan antaa tahallaan voittaa,armopalana.menköön sossun itkemään.

  0
  0