suomi24-logo
 • Anonyymi

  Että jaksavat vielä kirjoitella tuosta vanhasta ukon kuhvelosta. Eikö ne miljoonat vieläkään riitä mitä on vuosikymmenten aikana isoilla palkkioilla KERÄNNYT !!??

  0
  24
 • Anonyymi

  elä motkota työtä on Danny tehnyt ja työtä antanut sadoille.

  aina pitää olla nuita piikkisikoja jotka tuo muille pahaa mieltä.
  Aina on sana sanottavana kiviä heittää rattaisiin.
  Niistä jotka on omalla työllä menestyneet.

  0
  7
 • Anonyymi

  Kateus on arvostuksen ylin muoto.Ja piste Dänny is best.

  0
  9
 • Anonyymi

  Yleensä ...
  kun ihmiset yrittää he varmasti laittaa kaiken peliin mikä sitten on tulos.
  Ei ketään kannusta jatkamaan jos saa sorasuihkun päälle .
  jos esitys on ok .mutta esittäjä ei ole kaikille sopiva.
  on liian laiha tai lihava _mitä sillä on väliä hän on lähimmäinen.

  0
  1
 • Anonyymi

  Danny ei halunnut mennä riulle p*skalle jos olis ollut edes huussi niin olis jatkanut.

  0
  4
 • Anonyymi

  Kuka on Danny?

  0
  1
 • Anonyymi

  Käyttääkö SDP SAK:ta "troijan hevosena" yrityksenä kaataa demokraattisilla vaaleilla valittu hallitus ja päästä itse taas valtaan? Onko SDP:n tarkoitus pyrkiä venäläiseen "demokratiaan" jossa vaalien voittaja on aina etukäteen selvillä? Poliittisilla lakoilla laitetaan Suomi seisomaan ja tyhjennetään kauppojen hyllyt ja aiheutetaan polttoainepula ja valtaan päästyään isä aurinkoisina "pelastetaan" kansalaiset ruualla ja polttoaineilla joita SDP:n ansiosta on taas saatavilla. Onko SDP:n tarkoitus tehdä suomesta Neuvostoliitto?

  0
  0
 • Anonyymi

  Ei hänellä. mitään miljoonia ole. Ex-rouvalla oli ja on kun piti itse miljoonansa. Fiksu liikenainen ja naimisissa rikkaan fiksun miehen kanssa jolla omakotitalo Mauritzbergin linnan lähellä jonka Liisa, Dannyn ex-puoliso omistaa yksin. Danny asui eron jälkeen vuokralla Kirkkonummen omakotitalossa ja muutti sitten Espooseen kerrostaloon vuokralle 60m2 asuntoon Helmin kanssa. Samassa talossa asuu myös yli 70-vuptias sihteerinsä.

  0
  6
 • Anonyymi

  Tulee takasin varmasti

  0
  0
 • Anonyymi

  Joskus olen seurannut tuota "kisaa", niin kyllähän Danny olisi tuon ikäisenä tiennyt monista asioista aika paljon, vaikka ei varsinainen "maamies" olekaan, mutta terveen tuolla täytyy käyskennellä. Ei ns. varhaisvanha mies saane edes nukuttua tuossa paikassa ? Fiksu mies luopui paikasta, tai oli jo niin sovittukin !? Noiden ohjelmien suunnittelut alkavat varmaan jo aikoja ennen viimeisen "session", ihmisien kumminkin järjestettävä aikaa olla tuolla paikalla, ainakin kuvauksissa. Ei tiedetä mitä siellä kulisseissa tapahtuu, voivat nukkua vaikka asuntovaunuissa ja vessakin kunnollinen. En lähtisi missään tapauksessa tuommoiseen, vanhana mummona, heh, tuskin pyytäisivätkään, kun en ole "julkkis", ihan hullu ajatuskin !!
  Edellisillä tuotantokausilla on joskus ollut melko tietämättömiä ihmisiä paikalla, "pitkäkyntisiä" ei voi pellolle laittaa, kynnet katkeavat ! Nyt en kyllä enää katso, on muuta mielenkiintoisempaa elämässä. Katsokoot he joilla on aikaa istua...
  Kaikenlaista "hupia" ne keksii, siis ohjelman tuottajat. Onhan se jonkinlainen työllistäväkin asia, mutta onko tuottavaa työtä, ei vanhus ymmärrä kaikkea huvia !

  0
  0